Tuesday, 9 November 2010

MISTERI KAUM MUSLIM HUNZA

Untuk tidak menghampakan kekawan yang ingin tahu khasiat Evergreen Centella (EC) berikut adalah butiran berkenaan, untuk makluman dan pengetahuan kita semua. Saya sendiri telah mencuba, alhamdulillah khasiatnya sangat memuaskan.



Laksana misteri kaum Muslim Hunza yang menghuni di lembah antara Hindu Kush dan Karakorum, di kaki gunung Himalaya, Asia Tengah. Suatu tempat yang paling tinggi kualiti udara segar di dunia! Mengamalkan cara hidup Islami semaksimanya; dengan cara pemakanan yang sihat, penuh pynutrien alamiah, menjadikan mereka diantara bangsa yang paling panjang umur di dunia. Para Saintis mengkagumi fenomena ini!

Khasiat Evergreen Centella (EC):
Mempunyai Gamma Linolenik Asid (GLA). EC mengandungi GLA sebagai Natural Estrogen yang melambatkan penuaan. Kesan pada kulit dapat dilihat dalam tempoh 20 hari pengambilan. Halus, bersih dan dapat menghilangkan kedut pada kulit.

Baik untuk Pertumbuhan Otak. Masalah keracunan di otak dapat dilihat pada tanda antara jam 11 hingga 1 (Iridologi). Otak memerlukan makanan yang seimbang bagi melakukan self-healing, self-protection dan self-cleansing. EC baik untuk orang dewasa serta anak-anak yang sering terdedah kepada makanan ringan.

Amat sesuai untuk pelajar. EC amat baik diberikan kepada pelajar bagi mengatasi masalah ADD (Attention Deficit Disorder). Ia akan merangsang kecekapan otak untuk lebih tumpuan sewaktu belajar. Pelajar akan lebih tenang kerana EC akan menyebabkan sistem saraf menjadi tenang (kerapkali terjadi kepada anak-anak yang banyak mengambil MSG).

Untuk Purifier Darah. Kita tidak mengetahui sama ada darah kita bersih dari toksid atau tidak sebelum kita mengambil EC. Selepas mengambilnya, tubuh akan bertindak balas seperti merasa mengantuk, pening, gatal-gatal badan, hidung berair atau demam. Semua gejala ini menunjukkan darah anda dipenuhi racun dan ini membuatkan kita cepat tidak bermaya.

Untuk Impotensi. Dalam kajian terbaru pada lelaki di beberapa negara dunia, menunjukkan kadar sperma semakin berkurangan. Ini diikuti dengan meningkatnya masalah impotensi pada lelaki. Elakkan daripada mengambil Pil Viagra - kimia yang merosakkan tubuh!!! Dengan 3 sudu EC serta 3 titis Madu akan memberikan kesan jauh lebih baik daripada Viagra. Kesan akan dapat dilihat setelah 7 hari mengamalkannya.

Penuh Dengan Klorofil. Selain daripada menjadi pencuci tubuh secara alami, klorofil dalam EC mempunyai molekul yang serupa dengan hemoglobin dalam sel darah merah. Baik untuk orang yang kurang darah dan ia meningkatkan kadar pengambilan oksigen. Kekurangan oksigen dapat dilihat pada zon ke 7 (Iridologi).

Komposisi :
Gabungan Pegaga dan Spirulina segar dan kaya dengan protein, lemak, karbohidrat serta pynotruien yang memenuhi keperluan tubuh, diakui sebagai makanan seimbang abad ini, mengandungi Vitamin A, B1, B2, B6, B12, E, Niasin, Inositol, Asid Pantotenik, Asid Folik, Vitamin K serta Mineral seperti Kalsium, Kalium, Magnesium, Fosforus, Besi, Kuprum, Mangan, Kobalt, Iodin dan Selenium.

Harga SM : RM55.00 sebotol.


39 comments:

nizam omar said...

mekasih bagi info ni.saya baru tahu.hehehe.ada tak gambar pokok dia yang hidup?sekadar nak tahu mcm mana tumbuhan ni..Guna titik aje ke?

pasal domain tu..saya pun dah lupa kat mana yang murah,nanti lah saya cari semula.ok.

muhammad saiful abdul wahid said...

thank you good information

Norulhuda Sarbangi said...

bagus nih..patut cuba...^^
kalau harga ahli HPA berapa yea?

nettiara said...

Insyallah, gambar akan di upload tk lama lg.
Harga ahli RM45.00 sebotol.
Cubalah dulu baru tau...

Mama Glam 4 Lil One said...

br tau ada produk ni?.. mungkin sbb tadak iklan kt mana2 kut????

~daknakaltomey~ said...

ni hpa nyer yea???

Masrom said...

baguih ni,,, leh cube try test tengok.

nizam omar said...

betul tu..kena cuba lah..untuk kesihatan yang berpanjangan..duit banyak buat apa tapi tak boleh menikmati kemewahan..makan bubur aje..

nizam omar said...

jalan2 petang2...tengok komen tadi tak keluar lagi..

nizam omar said...

jalan2 lagi...nak balik kerja dah ni...

Nani Aling said...

kunjungan pagi....

nettiara said...

Tkasih, cubalah. Mudah2an kita sama-sama nikmati hasiatnya.

nizam omar said...

singgah2 lepas santapan tengahari..

farah nordin said...

kalau begitu nak cuba jugalah........

nizam omar said...

How to Register Your Own Domain Name

nizam omar said...

http://www.baitulbytes.com.my/shared-hosting/sughra

try domin yang ni..murah sikit

nettiara said...

@nizam : tq , nanti saya surf web dia..

nizam omar said...

singgah kat sini..saya dah pasang banner host domain tu kat myredeye..saya yang berminat..klik aje kat situ..ok.

~daknakaltomey~ said...

lawatan tgh hari ^_^

nizam omar said...

sapa ye yang tahupasal auto pilot web ni?..hohoh..

Norulhuda Sarbangi said...

EC best

nizam omar said...

jalan2..hari ni trafik dari member kurang le....support cikit ye..

Masrom said...

terjah di pagi hari

Masrom said...

terjah di pagi hari

nizam omar said...

jalan2 kat blog member..skg banyak diam je? buzy ke?..jengok member2 ni..

~daknakaltomey~ said...

jln jln lg

BLADE EDGE said...

Salam..

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

gmbr profile letak gmbr dark kabuto..nice!! :-D

Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

regards,
BLADE EDGE

Nani Aling said...

entry air: sekadar berkongsi tips memilih penapis @ penulenan air...

Masrom said...

jenjalan gak,, kasi trafik

Masrom said...

jenjalan gak,, kasi trafik

nizam omar said...

selamat hari raya aidil adha..

Masrom said...

busy dengan bizz ni,, masyuk lagi.. amin

nizam omar said...

semoga cepat sembuh dan cepat sihat..rajin2 makan ubat ye...dah sihat betul2..baru online..kami disini rindu dengan hero MYredEYE..hehehe.

nizam omar said...

jalan2 di pagi yang indah

Masrom said...

senyap aje,, lame tak dengar berita

farah nordin said...

jalan2.....ramai yang datang

~daknakaltomey~ said...

jln2

Mama Glam 4 Lil One said...

sht ker tuan punya blog?.. huhuhu..

Anonymous said...

Kedengarannya bagus, saya suka membaca blog Anda, hanya ditambahkan ke favorit saya;)

MAI JOINT MY RED EYES