Tuesday, 2 November 2010

ENSIKLOPEDIA KESENIAN DAN WARISAN ISLAM

Ensiklopedia ini boleh menjadi sumber rujukan penting khususnya kepada para pelajar, golongan pendidik, para sejarawan dan masyarakat umum. Semoga ensiklopedia ini dapat menyumbang ke arah memperkayakan khazanah penerbitan buku di Malaysia.


Keistimewaan Ensiklopedia Kesenian dan Warisan Islam

  • Sebagai bacaan tambahan dan rujukan kepada para pembaca yang ingin menambah pengetahuan terutama dalam bidang keagamaan.
  • Mengandungi maklumat pelbagai bidang ilmu keagamaan seperti Usuluddin, Sejarah Islam, Syariah, Tasawuf, Tokoh, Istilah dan ilmu-ilmu lain.
  • Disertakan dengan fakta-fakta tambahan, terjemahan Al-Quran dan gambar-gambar yang berkaitan.
  • Entri disusun mengikut abjad.
" Bacalah! 
Ensiklopedia ini diusahakan atas kesedaran untuk berdakwah dan menyebar luas ilmu. Ratusan cendiakawan, sarjana, pensyarah dan pengarang menyumbangkan tulisan, idea dan pengalaman secara kolektif. Ensiklopedia ini adalah kepunyaan anda."

Haji Hasan Hamzah
Penerbit


Ensiklopedia ini mengandungi 14 jilid dan dijual dengan harga RM 1,850.00 per set.
Pesanan boleh dibuat dengan bayaran tunai atau pesanan kerajaan.
Pertanyaan lanjut sila hubungi :





NetTiara Sendirian Berhad
Tel : 013-6463 744
E-mail : nettiara.sb@gmail.com


8 comments:

~daknakaltomey~ said...

jln2 d sini pagi2 niey ^_^

nizam omar said...

menarik ni..teruskan usaha dan selalu promosi kat blog yang lain,tinggalkan link supaya orang senang nak jengok anda..
Pesanan Imam Ghazali

Mama Glam 4 Lil One said...

mahal tak?... baek promote kt skool...

nettiara said...

@Mama G: Harga taklah mahal sangat, sesuai ngan kuantiti dan kualiti ensiklopedia ni. RM1,850.00 je. Tlg promote ada komisyen..hehehe.

nettiara said...

@Nizam : Sokongan kekawan sgt2 di perlukan. Tlg promote ada komisyen tau...hehehe.

nettiara said...

@daknakaltomey : Jgn jalan2 saje, tlg lah promote2 ensiklopedia ni kt skool2, ada komisyen tau...hehehe.

Norulhuda Sarbangi said...

menarik nih...Nun nk bw ke sekolah2 leh tak? berapa komisyen?

nizam omar said...

jap..nak fikir mcm mana nak promosi..ermm

MAI JOINT MY RED EYES